Un bărbat este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului. Brigada Rutieră a Capitalei ia măsuri

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani. 

Bărbatul este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului şi a două infracţiuni de conducere a unui autovehicul deşi acest drept îi fusese suspendat, în perioada 2015 - 2017. Măsura a fost luată la propunerea Brigăzii Rutiere a Capitalei. 

În vara anului 2015, bărbatul a fost prins conducând sub influența alcoolului pe Șoseaua Pantelimon din Sectorul 2. Acesta avea o o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, a informat Biroul de presă al Brigăzii Rutiere. 

În octombrie 2016, bărbatul a fost prins în timp ce conducea pe Strada Marcu Armaşul, Sector 2, fără a avea acest drept. De asemenea, a condus tot sub influența alcooului, având o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

[citeste si]

Potrivit Agerpres, pentru a treia oară, bărbatul a fost prins pe 2 noiembrie conducând un autoturism pe Bulevardul Basarabia. Acesta a fost prins cu o concentrație de alcool pur în aerul expirat 0,79 mg/l.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel