Un bărbat din Viena a păstrat cadavrul unui prieten în subsolul clădirii în care locuieşte

Un bărbat din Viena a dezvăluit că a păstrat cadavrul unui prieten apropiat într-un congelator depozitat în subsolul imobilului în care locuieşte, a anunţat vineri Poliţia locală, citată de DPA. 

Anchetatorii au găsit cadavrul înfăşurat în pungi din plastic, joi, după ce mai multe persoane care făceau curăţenie în subsolul imobilului au remarcat un miros puternic ce provenea din compartimentul alocat acelui locatar. Medicul legist chemat la faţa locului nu a descoperit pe cadavru urme externe care să confirme ipoteza potrivit căreia decesul ar fi fost cauzat de acel locatar sau de către un terţ.

Autorităţile au ordonat şi efectuarea unor teste toxicologice, aflate în desfăşurare la ora transmiterii acestor informaţii, a precizat Poliţia din capitala austriacă. Un locatar în vârstă de 45 de ani le-a dezvăluit anchetatorilor că prietenul lui decedat a locuit mai mult timp în apartamentul său. Starea lui de sănătate s-a deteriorat treptat şi, într-o bună zi, locatarul şi-a găsit prietenul decedat în locuinţa lui, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel