Un bărbat din Reșița a fost ars de viu de mai mulți copii

Mai mulți copii sunt anchetați după ce au dat foc unui bărbat din Reșița. Trupul acestuia a fost găsit carbonizat. 

Doi adolescenţi cu vârstele de 16 şi 17 ani au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt anchetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru omor calificat, ei fiind acuzaţi că ar fi bătut de mai multe ori un bărbat de 29 de ani iar apoi i-au dat foc, victima murind carbonizată, scrie Agerpres. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în comiterea faptei a fost implicat şi un băiat în vârstă de 12 ani, care i-a ajutat să transporte victima dintr-un loc unde aceasta fusese agresată, până într-un alt spaţiu, unde suspecţii principali i-ar fi dat foc.

Cadavrul victimei a fost găsit carbonizat



Cadavrul victimei a fost găsit carbonizat în dimineaţa zilei de 15 iunie la un sălaş de pe strada Albăstrelelor, din Reşiţa.

În urma anchetei, procurorii au stabilit că bărbatul fusese bătut la o altă adresă din Reşiţa şi apoi a fost transportat pe malul râului Bârzava, unde a fost agresat din nou de aceleaşi persoane, fiind adus în stare de semiinconştienţă. Apoi, victima a fost transportată la un sălaş din spatele unui bloc de pe strada Albăstrelelor, agresată din nou iar ulterior i s-a dat foc, bărbatul decedând, se menţionează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru tinerii de 16 şi 17 ani, formulând o propunere de arestare preventivă pentru ambii suspecţi, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de omor calificat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel