Un bărbat din Prahova și-a dat foc în curtea casei sale

Un bărbat din Prahova și-a dat foc în curtea casei sale / Foto: Pixabay
Un bărbat din Prahova și-a dat foc în curtea casei sale / Foto: Pixabay

Scene cumplite în Prahova. Un bărbat și-a dat foc în curtea casei sale

Un incident șocant a avut loc, miercuri, în Ploiești, județul Prahova. Un bărbat de 80 de ani și-a dat foc în curtea casei sale, scrie Realitatea.net.

Pompierii și medicii de la Ambulanța din Ploiești au fost solicitați de urgență să intervină pentru salvarea acestuia. Flăcările i-au cuprins însă rapid tot corpul, iar până la sosirea echipajului medical, bărbatul era deja carbonizat. Soția bărbatului de 80 de ani a sunat la 112 și a chemat ajutor. Pompierii au stins flăcările, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Deocamdată nu se știe de ce vârstnicul ar fi recurs la acest gest. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Iași. Din răzbunare, a incendiat apartamentul fostei iubite

Doi bărbați au incendiat un apartament, pentru ca unul dintre ei să se răzbune pe fosta iubită.

Mai multe forțe de ordine, printre care și o echipă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, Poliţiei Municipiului Iaşi şi Paşcani au demarat efectuarea unor cercetări într-un dosar penal deschis pentru săvârșirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti.

Din dovezile găsite până în acest moment a reieșit faptul că în seara zilei de 23 octombrie, în jurul orei 23.30, cei doi bărbaţi de 39 de ani, respectiv 28 de ani au cumpărat de la o stație de distribuire a combustibilului o substanță inflamabilă şi s-ar fi deplasat în municipiul Iaşi, unde ar fi incendiat uşa unui apartament, după care ar fi fugit. Bărbatul de 39 de ani este fostul iubit al locatarei apartamentului.

Din cauza incendierii, o persoană s-a intoxicat cu fum, având nevoie de îngrijiri medicale, fiind ulterior externată. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 octombrie a.c., cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca la data de 25 octombrie a.c. să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt în continuare în desfășurare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel