Un bărbat din Neamţ, acuzat că şi-a trimis copiii la cerşit şi şi-a abuzat una dintre fiice

Fotografie de la Kindel Media, Pexels
Fotografie de la Kindel Media, Pexels

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost arestat de poliţiştii din Neamţ. Aceştia îl acuză că şi-a trimis copiii la cerşit, dar şi că a abuzat-o pe una dintre fiicele lui. 

"La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism– B.T. Neamț, au acționat, în municipiul Roman și în localitatea Sagna, pe linia combaterii traficului de persoane, dispunând reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și alte mijloace de probă. Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi și folosindu-se de violența fizică, i-ar fi obligat la practicarea cerșetoriei, în județul Neamț, în scopul obținerii de sume de bani, care, ulterior, ar fi fost însușite de către acesta.

De asemenea, bărbatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați, obținând în acest mod sume de bani.

4 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, față de bărbatul, de 44 de ani, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astăzi, 27 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile", transmite IGPR.

Un constănţean, arestat pentru că a încălcat ordinele de protecţie obţinute de soţia lui 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru că şi-a bătut soţia şi a încălcat în mod repetat ordinele de protecţie emise anterior, a informat miercuri Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Potrivit procurorilor, după ce în octombrie 2021, constatând că există un risc iminent pentru producerea unor violenţe în mediul familial, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil pe o perioadă de cinci zile, prin care inculpatul S.L. avea obligaţia să părăsească temporar locuinţa din municipiul Constanţa şi să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de soţia sa, S.U., ordinul de protecţie a fost încălcat de bărbat încă din ziua următoare.

Instanţa de judecată a admis cererea procurorilor şi a emis un ordin pe o durată de 4 luni, menţinând măsurile de protecţie iniţiale şi interzicând inculpatului S.L. orice contact, inclusiv telefonic, cu soţia sa.

Ulterior, pe 23 ianuarie 2023, în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din municipiul Constanţa, inculpatul S.L. a lovit-o cu pumnii în zona capului şi a feţei pe soţia sa, provocându-i "leziuni traumatice ce i-au pus viaţa în primejdie, prin hemoragie subarahnoidiană şi hematom subdural, şi care necesită pentru vindecare 40 de zile de îngrijiri medicale".

Judecătoria Constanţa a admis, pe 24 ianuarie, propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, a inculpatului M.I., pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel