Un bărbat din Iași a sunat la 112 să anunțe că iubita lui l-a înșelat, apoi a înjunghiat-o în zona intimă. ”Să nu mai fie cu alții”

Un bărbat din Iași a sunat la 112 să anunțe că iubita lui l-a înșelat, apoi a înjunghiat-o în zona intimă / Foto: Pixabay
Un bărbat din Iași a sunat la 112 să anunțe că iubita lui l-a înșelat, apoi a înjunghiat-o în zona intimă / Foto: Pixabay

Un bărbat din Iași a sunat la 112 să anunţe că îl înşală iubita, apoi a înjunghiat-o în zona intimă.

Caz șocant în Iași. Un cioban din Iași a sunat la 112 să anunțe că iubita lui îl înșală, după care a înjunghiat-o în vagin, ”să nu mai fie cu alții”. Bărbatul a fost condamnat la 4 ani de închisoare, scrie Ziarul de Iași

Bărbatul în vârstă de 44 de ani trăia împreună cu iubita sa de 7 ani, iar femeia a suferit în tot acest timp mai multe bătăi din cauza crizelor de gelozie ale individului, atât pe fondul consumului de alcool, dar și a bârfelor auzite de acesta. Bărbatul lucra ca cioban și era plecat din primăvară până iarna în vestul țării. În tot acest timp, femeia avea grijă de gospodăria din localitatea Crivești-Vînători. Pe 25 iunie 2019, bărbatul a plecat spre gară pentru a lua trenul spre stâna unde lucra, dar s-a îmbătat cu niște tovarăși de pahar și a revenit acasă, unde a avut o nouă criză de gelozie. 

A sunat la 112 să anunțe că iubita îl înșală

În drum spre casă a sunat la 112 pentru a reclama că iubita sa îl înșală și îi cheltuiește banii. Operatorul a preluat apelul și l-a asigurat pe individ că va trimite un echipaj de poliție la casa lui pentru a verifica ce se întâmplă. După 12 minute a sunat din nou la 112, iar operatorul i-a spus că echipajul se află pe drum. În cele din urmă a ajuns acasă. S-a enervat și mai tare când a văzut că femeia nu era acasă. Atunci când aceasta s-a întors de la o vecină, individul a început să facă scandal, reproșându-i că are pe altcineva, iar la un moment dat i-a înfipt un cuțit în vagin.

Victima a reușit să scape din mâinile sale și a fost salvată de o vecină. Aceasta a sunat la Ambulanță. Medicii ajunși la fața locului i-au acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior aceasta a ajuns la spital. Nu a fost rănită grav. După aproape două săptămâni de îngrijiri medicale a rămas doar cu cicatrici. În fața judecătorilor, individul a povestit că a recurs la acest gest extrem pentru că atunci când a sunat-o pe iubita sa s-ar fi auzit și voci de bărbați, iar atunci când el i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale, aceasta l-a refuzat.

”I-am băgat fiindcă a spus că are pe altul, ca să nu mai fie cu alţii. Nu ştiu ce m-a apucat”, a mărturisit bărbatul în instanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel