Un bărbat din Gorj şi-a atacat soţia cu un topor

Caz şocant în judeţul Gorj. Chiar în a doua zi de Paşte, o femeie din comuna Turcineşti a ajuns pe masa de operaţie, după ce a fost lovită cu toporul de către soţul său. Victima a cerut ordin de protecţie împotriva bărbatului violent. Potrivit medicilor, femeia are nevoie de 20 de zile de recuperare.

Victima le-a declarat poliţiştilor că totul s-a petrecut pe fondul unui acces de furie a bărbatului şi a consumului de alcool. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior aceasta fiind transferată la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, pentru a putea fi operată.

Solicitare neobişnuită a soţului

În faţa instanţei, agresorul şi-a recunoscut fapta, dar a cerut judecătorului să nu fie evacuat din locuinţă, întrucât soţia urmează să plece în Italia şi trebuie să aibă grijă de gospodărie. Femeia a înştiinţat instanţa că urmează să meargă la locuinţa fiicei din Italia, unde va face proceduri de recuperare medicală, iar în acest fel soţul violent poate locui în continuare la imobilul din Turcineşti.

Ordinul de restricţie este valabil timp de trei luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel