Un bărbat din Gorj şi-a atacat soţia cu o drujbă

Un bărbat din Gorj şi-a atacat soţia cu o drujbă / Foto: Pixabay
Un bărbat din Gorj şi-a atacat soţia cu o drujbă / Foto: Pixabay

Scene șocante în Gorj. Un bărbat și-a atacat soția cu o drujbă și a amenințat-o cu moartea.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, a fost reținut de către polițiști, după ce și-a atacat soția cu un drujbă, transmite Realitatea Plus.

Oamenii legii au stabilit, în urma cercetărilor, că din cauza unor neînțelegeri cu soția sa, agresorul ar fi consumat băuturi alcoolice, iar ulterior ar fi amenințat-o cu moartea pe femeie. Scandalul a degenerat, iar individul ar fi agresat-o cu un moto-fierăstrău din gospodărie. Femeia a fost rănită și i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, aceasta refuzând transportul la spital.

În urma acestui incident, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 500 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.

Un botoșănean ar fi prins un bărbat violându-i iubita și ar fi fugit să anunțe Poliția

În Botoșani, polițiștii anchetează moartea suspectă a unei femei de 44 de ani. Aceasta a fost găsită moartă în propria casă. 

Iubitul femeii susține că, atunci când a ajuns acasă, ar fi surprins un bărbat în timp ce o viola. Ar fi fugit imediat să anunțe Poliția, dar când s-a întors, el și-ar fi găsit partenera moartă.

Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii de 44 de ani. După intervenția criminaliștilor, trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. În continuare, se așteaptă raportul medicilor legiști pentru a se afla cauza morții, potrivit PRO TV.

Un sucevean a murit după ce s-a tăiat cu drujba la gât

Un bărbat de numai 34 de ani, din Capu Codrului, comuna Păltinoasa,  a murit la începutul lunii iulie, după ce s-a tăiat cu drujba la gât, în timp ce tăia lemne.

Victima se afla în pădurea de pe raza Obștei Drăgoiești, din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung, cu scopul de a strânge crengile rămase în urma exploatării. Pentru asta și-a luat de acasă o drujbă.

La un moment dat, din cauza neatenției, a scăpat moto-fierăstrăul, iar acesta i-a provocat o rană în zona gâtului. Echipajul medical nu a mai putut face decât să constate decesul, rana suferită dovedindu-se mult prea gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel