Un bărbat din Galați a ucis un mânz, apoi și-a hrănit câinii cu el

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Caz revoltător în Galați. Un bărbat a ucis un mânz, apoi și-a hrănit câinii cu el.

Un bărbat din județul Galați este cercetat de polițiști după ce ar fi omorât un mânz. Vecinii îl bănuiesc că ar fi ucis animalul ca să îl dea la câini. Mai mult, se pare că și un alt mânz ar fi avut aceeași soartă, dacă nu ar fi intervenit un băiat, care l-a salvat. Individul a fost, deocamdată, amendat, iar puiul care a suferit câteva răni a ajuns în grija unei asociații de protecție a animalelor, scrie ProTV.ro. Din păcate, acesta nu este un caz singular în țara noastră. Tot mai multe animale devin victimele oamenilor fără suflet, avertizează cei care se ocupă de salvarea lor.

“Sunt chinuite, bătute, înfometate, când se îmbolnăvesc nu sunt duse la veterinar și abandonate pe stradă. Au două iepe, amândouă au fătat la două zile diferență, pe unul l-au luat acești oameni și unul ar fi rămas acolo și l-ar fi ucis și l-a dat la câini. Șansele sunt destul de mici fără mamă, pentru că are nevoie de lapte special.”, a declarat Sorin Jiglău, reprezentant al Asociației “Ajutați-l pe Lăbuș”.

Fostul stăpân susține însă că nu ar avea nicio vină. El a declarat că primul mânz murise la naștere, așa că a decis să îl dea la câini.

“S-a constatat comiterea unei fapte de natură contravențională de către persoana în cauza, respectiv despărțirea puilor de mamă înainte de împlinirea vârstei de 8 săptămâni, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a precizat comisarul șef Gabriela Costin, Poliția Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel