Un bărbat din Cluj a murit, după ce a căzut de la etajul unei parcări supraetajate

Sursa: Arhiva Foto
Sursa: Arhiva Foto

Un apel la 112 a anunțat astăzi, puțin înainte de ora 13, că o persoană a căzut de la înălțime, dintr-o parcare supraetajată din Cluj Napoca. 

”Au fost alertate o autospecială și un echipaj SMURD ca urmare a căderii de la înălțime a unei persoane, de pe un imobil situat pe strada dorobanților din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.50, iar pompierii au început masajul cardiac extern pentru bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, imediat ce au ajuns la locul evenimentului. Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața”, a precizat ISU Cluj.

”În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițistii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști. O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire. În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, a transmis și IPJ Cluj, conform DEJ24

Din primele informații, se pare că bărbatul s-a aruncat singur de pe parkingul amplasat pe Calea Dorobanților. Medicii ajunsi la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar fără succes. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel