Urmărește emisiunea live


Un bărbat din Chișinău s-a prezentat drept „Maia Sandu” și a atacat un polițist

Un bărbat din Chișinău a atacat un polițist, după ce s-a prezentat ca fiind „Maia Sandu”.

Un bărbat din Chișinău a fost condamnat la o pedeapsă de 160 de ore de muncă în folosul comunității după ce s-a dat drept „Maia Sandu” și a atacat un polițist pe stradă. Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Chișinău.

Bărbatul împreună cu un prieten se aflau pe o stradă din sectorul Botanica al Chișinăului, unde discutau, folosind limbaj licențios - ambii fiind în stare de ebrietate.

La un moment dat, de cei doi s-a apropiat un ofițer de poliție care a cerut prezentarea actelor.

Apoi, unul dintre cei doi s-a prezentat polițistului drept Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, după care a bruscat polițistul. Cel de-al doilea bărbat s-a apropiat din spate și a atacat colaboratorul organelor de interne.

Cei doi l-au pus la pământ pe polițist, după care i-au aplicat multiple lovituri în regiunea capului și i-au deteriorat uniforma de serviciu.

Norocul ofițerului a fost un alt pieton, care a sunat la 112 iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției și cei doi au fost imobilizați. Polițistul atacat s-a ales, în urma incidentului, cu traumatism cranio-cerebral închis și multiple echimoze.

Cei doi agresori și-au recunoscut integral vina, iar primul bărbat a fost condamnat cu pedeapsa sub forma de 160 de ore în folosul comunității, iar al doilea cu o amendă în mărime de 37 500 lei, conform Deschide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel