Un bărbat din Argeş şi-a găsit mama înecată în fântână. „Spunea mai mereu că singurătatea o omoară"

Captură video ProTV
Captură video ProTV

Descoperire macabră în judeţul Argeş. Un bărbat şi-a găsit mama fără suflare în fântâna din gospodărie.

Femeia în vârstă de 76 de ani locuia singură şi suferea o depresie, spun apropiaţii ei. Deși pare a fi vorba despre o sinucidere, anchetatorii iau în calcul și varianta unei morți accidentale, scrie ProTv.ro. Vecinii spun că femeia era văduvă, iar în ultima vreme au văzut-o tot mai abătută, plângându-se adesea de singurătate. Din acest motiv rudele o vizitau cât de des puteau. Astăzi, a venit la ea unul dintre fii săi care a rămas înmărmurit atunci când au intrat în curte și i-au găsit lucrurile lângă fântână. 

„Era singură acolo în casă şi mă gândesc că o fi luat-o gândurile astea de singurătate. Seara, ea tot timpul umbla pe drum. Parcă îi era urât să stea singură în casă. I s-o fi luat”, a povestit una dintre vecinele femeii.

„Spunea mai mereu că singurătatea o omoară, nu mai putea. Şi pierderea soţului. Copiii veneau, o ajutau, în special băiatul care rămâne în casă.”, a spus o altă vecină.

Deși la fața locului au intervenit echipaje de pompieri și ambulanță, femeia nu a mai putut fi salvată. Potrivit medicilor, își pierduse viața de aproape 3-4 ore. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel