Un bărbat din Alba, mort în condiții suspecte

Un bărbat din Alba, mort în condiții suspecte / Foto: Pixabay, de kat wilcox
Un bărbat din Alba, mort în condiții suspecte / Foto: Pixabay, de kat wilcox

Un bărbat din Alba a murit în condiții suspecte.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 42 de ani a decedat în condiții suspecte, într-un sat cu aproape 200 de locuitori din Alba, în cursul zilei de duminică, 26 iunie, scrie Alba24.ro.

O anchetă a fost deschisă pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, iar pe numele unui alt bărbat a fost impus controlul judiciar. Potrivit unor surse, bărbatul a decedat în satul Văleni din comuna Meteș.

Din primele date, acesta ar fi avut un conflict cu bărbatul pe numele căruia a fost impus controlul judiciar, conflict din cauza unor probleme personale.

În urma conflictului bărbatul a decedat, însă momentan nu se poate confirma cu certitudine care a fost motivul ce a dus la moartea bărbatului. Trupul acestuia a fost transportat la medicină legală pentru a se stabili cauza morții. Apoi, după ce cauza morții este stabilită, ancheta va continua.

Noi detalii despre moartea lui Silviu Mândescu, milionarul găsit decedat pe un câmp. Rezultatul expertizei medico-legale

Silviu Mândescu, milionarul găsit decedat pe un câmp în apropiere de Capitală, lângă mașina sa a murit prin asfixiere. Medicii legiști au terminat necropsia, iar anchetatorii au audiat deja primele persoane în acest caz de moarte suspectă, transmite România Tv. Totodată, familia a ridicat deja trupul neînsuflețit al afaceristului Silviu Mândescu.

VEZI ȘI: Silviu Măndescu, un cunoscut om de afaceri și nepotul lui Neculai Onțanu, a fost găsit mort

"Trupul neînsuflețit al milionarului a fost depus la Capela Sfântul Ilie din Pipera. Familia nu dorește ca presa să intre, așadar nu avem acces. Fiul afaceristului a cerut discreție. Totodată, astăzi, criminaliștii au terminat de făcut cercetările la fața locului. Dacă ieri mergeau pe ipoteză sinuciderii, astăzi merg pe o altă pistă și iau în serios o altă ipoteză și anume aceea a unui asasinat, de fapt a înscenării morții milionarului. Totul pentru că surse din familia lui Silviu Mândescu au transmis faptul că bărbatul nu avea de ce să își ia viața. Sâmbăta trecută el a făcut o mare petrecere la împlinirea celor 52 de ani, a invitat prieteni foarte buni, angajați, membri ai familiei.

Era foarte fericit și au petrecut până dimineață. El le-a povestit planurile de viitor și le-a spus că și-a făcut rezervare pentru o vacanță în străinătate cu soția și cei doi copii, că și-a făcut o operație de înfrumusețare la față și că voia să cumpere acel teren pe care a fost găsit fără suflare ca să dezvolte acolo un cartier rezidențial. Așadar, toți apropiații sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat și nu cred că bărbatul s-ar fi putu sinucide, în contextul în care avea atâtea planuri de viitor. În spațiul public s-a speculat că milionarul ar fi avut datorii, dar membrii familiei spun că ar fi putu să vândă spații comerciale pentru că avea foarte multe hoteluri, restaurante și chiar și un mall, ca să achite acele datorii.", a relatat jurnalista Denisa Gelatu despre acest caz.

Dan Popescu, un apropiat al lui Silviu Mândescu, a declarat că în urmă cu câteva săptămâni s-a întâlnit cu afaceristul și au discutat despre planuri de viitor, fără să bănuiască că prietenul său ar putea avea gânduri sinucigașe. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel