Un bărbat care a încercat să se sinucidă, SALVAT de doi polițiști. O cursă contra cronometru pentru viaţă

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Doi poliţişti din Alba au salvat viaţa unui bărbat hotărât să se sinucidă.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat în stare de inconștiență într-o mașină. Acesta se intoxicase cu gazul unei butelii, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"Alarma s-a dat ieri, 1 februarie, în jurul orei 14,00, când o femeie din Crăciunelu de Jos a cerut ajutorul poliţiştilor, pentru că primise mai multe mesaje şi fotografii de la soţul său, care anunţa că e hotărât să îşi ia viaţa. Poliţiştii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul - o fotografie trimisă de acesta soţiei sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief", se menţionează într-un comunicat transmis IPJ Alba către Agerpres.

Potrivit sursei citate, a început o cursă contra cronometru pentru viaţă, iar mai multe echipaje au pornit în căutarea bărbatului. Cei care l-au găsit, în zona denumită "în Slatină" de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au fost doi poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj.

L-au resuscitat până la venirea ambulanței



"Bărbatul era în autoturism, inconştient, iar în interiorul maşinii era o cantitate mare de gaz, provenit de la o butelie cu butan. Fără să ezite, poliţiştii l-au scos din autoturism şi au început manevrele de resuscitare, astfel că, până la sosirea ambulanţei, bărbatul şi-a revenit în simţuri.", menţionează sursa citată.

Agent principal Adrian Selegean este şeful Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă, iar agentul principal Andrei Costantea este şeful Postului de Poliţie Mihalţ. Luni au format una dintre cele 4 echipe constituite la Poliţia Municipiului Blaj pentru căutarea bărbatului cu intenţii sinucigaşe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel