Un bărbat beat a dirijat traficul în Botoșani, cu sticla de alcool în mână. Țipa la șoferi că nu-i respectă indicațiile

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Un bărbat din Botoșani s-a îmbătat, a dirijat traficul și a țipat la șoferi. Jandarmii l-au amendat.

Un botoșănean de 42 de ani s-a îmbătat și a încercat să dirijeze traficul dintr-o intersecție din Botoșani, transmite Mediafax. Bărbatul s-a dat în spectacol în fața celorlalți șoferi, mai trăgea câte-o dușcă, mai țipa la ei că nu-i respectă indicațiile. 

„După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoșănean de 42 de ani s-a gândit să petreacă câteva momente de relaxare bahică în aer liber. Până aici nimic ieșit din comun și care să contravină legii, doar că sticla de vin din care mai trăgea câte o dușcă (...), precum și încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoșani, condimentate cu strigăte și injurii prin care își manifesta nepăsarea față de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetățean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani și să solicite intervenția unui echipaj de ordine publică”, anunță Poliția Botoșani.

Potrivit sursei citate, jandarmii au ajuns în scurt timp în locul unde bărbatul „dirija” traficul, l-au „dotat” cu o mască de protecție și l-au amendat cu 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă și tulburarea liniștii publice, iar 500 de lei pentru că „nu crede în COVID” și, evident, nu respecta măsurile de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii acestei boli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel