Un bărbat a suferit patru infarcturi într-o singură zi

infarct
infarct

Un bărbat din Carolina de Nord s-a întors din morți de patru ori. Bill Curtis, în vârstă de 66 ani, a suferit patru infarcturi într-o singură zi. Bărbatul juca pentru echipa Comitatului Henderson Liga Seniorilor, pe 1 noiembrie, și de fiecare dată când inima l-a lăsat a avut norocul de a nu muri.

Autor: Răzvan Băltărețu

“Eram în dezavantaj cu două, își amintește domnul Neace, și Bill alerga de la a doua bază spre a treia. A crezut că nu mai prind mingea, astfel că, se pregătea să revină la start.” Însă, la întoarcere, Bill s-a împiedicat și a căzut, lovindu-se în cădere de gard. “Nu am realizat ce se întâmplă în acel moment. Mă retrăgeam și am văzut pe cineva întins pe jos”, a continuat Neace. Cum cel căzut nu a răspuns la strigătele coechipierului său, singura soluție a fost să sune la Salvare.

“Am ajuns la el și l-am întors, atunci am văzut că avea o rană la cap, acolo unde s-a lovit de gard”, a declarat Tom Hendley ziarului local. “Când am văzut că nu răspunde, mi-am dat seama că problema a apărut înainte de a lovi gardul. Atunci am încercat să-l ajut să respire.” Acesta a acționat imediat și a adus defribilatorul lângă Bill pentru primul ajutor. În timp ce Hendley încerca să-și ajute prietenul a ajuns și echipajul de paramedici.

Înainte de episodul în care s-a lovit de gard, Neace a mai spus că Bill mai “murise” de două ori. Au mai urmat apoi două infarcturi în Salvare. În pofida acestui nenoroc, Curtis nu a suferit nicio leziune. “Nu au găsit nimic, a spus acesta după ce și-a revenit, au spus că am o inimă sănătoasă și nu au găsit motivul pentru care s-a oprit în acea zi.”

Defibrilatorul pe care l-au folosit cei care i-au acordat primul ajutor, și care i-a salvat astfel viața lui Bill Curtis, fusese cumpărat de curând. Tot salvatorul Tom Hendley a fost cel care venise cu propunerea achiziționării. Soția norocusului bărbat a declarat că cel mai bun loc pentru el, în acea zi, a fost până la urmă, terenul de softball. “Ar fi fost mort sau cu leziuni majore dacă era acasă. Le-ar fi luat prea mult ajutoarelor să vină”, a spus femeia.

http://www.youtube.com/watch?v=3QCYxzqcBqY

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel