Un bărbat a rămas fără 15.000 de euro, după ce a apelat la serviciile unei prostituate

Un cuplu l-a lăsat pe un ieșean fără 15.000 de euro / Imagine de Pexels de la Pixabay
Un cuplu l-a lăsat pe un ieșean fără 15.000 de euro / Imagine de Pexels de la Pixabay

O tânără de 23 de ani și iubitul ei au reușit să pună mâna pe 15.000 de euro în câteva minute.

Povestea începe în urmă cu câteva săptămâni, când un bărbat din București, Gelu Ioan L., și-a convins iubita din Vaslui să se prostitueze, scrie BZI.

În cele din urmă, cei doi au plecat din casa unui ieșean dornic de senzații tari cu 15.000 de euro.

Pe 28 februarie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și județului Vaslui, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și furt calificat.

Bărbatul din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar față de tânără a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

„Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că începând cu luna ianuarie 2021, un tânăr de 25 de ani ar fi determinat o tânără de 23 de ani să practice prostituția în folosul lui și i-ar fi înlesnit acesteia practicarea prostituției. De asemenea, tânăra de 23 de ani, cu ajutorul tânărului, i-ar fi sustras 15.000 de euro unui bărbat. În urma perchezițiilor au fost ridicați bani și un autoturism, iar cele două persoane au fost conduse la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, pe 28 februarie 2021, tânărul cercetat pentru proxenetism și complicitate la furt calificat și tânăra cercetată pentru furt calificat au fost reținuți pentru 24 de ore. Pe 1 martie 2021, aceștia au fost prezentați cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile, față de tânără a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel