Un bărbat a păstrat cadavrul mamei în casă. Când i-a bătut Poliția la ușă, s-a spânzurat

Un bărbat de 67 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, care a stat cu cadavrul mamei în casă aproape o săptămână, s-a sinucis, vineri, când polițiștii i-au bătut la ușă, chemați de vecini, care nu mai suportau mirosul ce venea din interior.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că polițiștii au fost solicitați, vineri, prin apel la 112, la un bloc din orașul Mediaș, din cauza mirosului greu ce venea dinspre un apartament în care locuiau o femeie de 86 de ani și fiul ei, de 67 de ani.

În momentul în care polițiștii au bătut la ușă, a răspuns bărbatul, care le-a spus oamenilor legii că mama sa nu este acasă, fiind plecată într-o comună apropiată orașului, apoi a închis ușa.

Bătrâna nu mai fusese zărită de cel puțin o săptămână

Simțind tot mai greu mirosul, polițiștii au bătut din nou la ușă, însă nu li s-a mai răspuns, fiind chemat de urgență un echipaj ISU Sibiu pentru a debloca ușa. Până au ajuns pompierii și au reușit să spargă ușa, bărbatul s-a spânzurat. În apartament a fost găsită și mama bărbatului, de asemenea decedată.

Vecinii le-au spus anchetatorilor că bătrâna nu mai fusese zărită de cel puțin o săptămână. Polițiștii și procurorii criminaliști fac cercetări pentru a stabili cauzele morții femeii. Două ipoteze sunt luate în calcul: fie femeia a murit din cauze naturale, iar fiul său nu a anunțat autoritățile, fie aceasta a fost ucisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel