Un bărbat a murit la cumpărături, în București. Ambulanța a ajuns la 20 de minute

Un bărbat a murit, joi, într-un magazin din Bucureștii Noi. El a spus că se simte rău. A fost chemată Salvarea, dar a ajuns după 20 de minute. 

Bărbatul de 70 de ani a murit, joi, într-un magazin din Bucureştii Noi. La faţa locului a sosit după aproximativ 20 de minute un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, care se afla în sectorul 6, pe strada Virtuţii, apoi un al doilea echipaj.

"În jurul orei orei 15,05 s-a primit un apel pe serviciul 112. A fost vorba de un bărbat de 70 de ani căruia i s-a făcut rău în timp ce se afla la cumpărături în magazin. Bărbatul a refuzat iniţial ca cei din magazin să sune la 112, apoi, dată fiind starea lui, cei din jur au sunat. O ambulanţă cu medic care se afla pe strada Virtuţii s-a îndreptat către locul de unde a fost făcută solicitarea. Când a ajuns, bărbatul se afla în stop cardio-respirator. Un alt echipaj cu asistentă a sosit la faţa locului. Timp de o oră s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat", a declarat, pentru Agerpres, managerul SABIF, Alis Grasu.

Potrivit managerului, echipajul ambulanţei a ajuns în aproximativ 20 de minute la locul solicitării din cauza traficului. Alis Grasu a susţinut că SABIF se confruntă şi cu un deficit de personal de 48%. "Anul trecut au fost scoase la concurs 60 de locuri, însă adresabilitatea a fost una mică. Acum am scos din nou posturi. Deficitul de personal este în prezent de aproximativ 50%", a afirmat managerul SABIF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel