Un bărbat a murit călcat de două mașini, de Revelion

Un bărbat a fost călcat de două mașini în noaptea de Revelion și a murit. Un șofer a fugit de la fața locului. 

Un bărbat care mergea pe marcajul de delimitare a benzilor de pe DN 1, în zona Câmpina, județul Prahova, a murit în noaptea de Revelion, după ce a fost lovit de două mașini. Unul dintre vehicule și-a continuat deplasarea, iar șoferul este căutat de polițiști.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs pe DN 1, între Câmpina și Ploiești, în timp ce victima mergea pe marcajul de delimitare a benzilor, scrie Mediafax. 

”Din primele verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 29 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, pe sensul de mers Brașov - Ploiești, ar fi surprins și accidentat un pieton care circula pe marcajul de delimitare a benzilor 1 și 2 pe același sens. Un alt autoturism ar fi trecut peste victimă și ar fi continuat deplasarea, fără a opri la locul evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Polițiștii fac verificări pentru a-l găsi și pe al doilea șofer implicat în accident.  În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel