Un bărbat a lovit-o în abdomen pe sora sa însărcinată

Un bărbat din comuna argeşeană Leordeni, suspectat că a lovit-o cu o pilă în abdomen pe sora sa, însărcinată în luna a noua, a fost reţinut de poliţişti luni seară.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru violenţă în familie, cu raportare la infracţiunea de vătămare corporală când este pusă în pericol viaţa persoanei.

Încadrarea juridică se bazează pe concluziile preliminare ale medicilor legişti, care după examinarea victimei au constatat că viaţa acesteia a fost pusă în pericol în urma agresiunii. Agresiunea a avut loc în seara zilei de 7 ianuarie, în locuinţa comună a celor doi fraţi.

Din primele cercetări a reieşit că, în timpul unui conflict verbal izbucnit pe fondul consumului de alcool, bărbatul a aruncat cu o pilă metalică spre femeie, iar obiectul ascuţit i s-a înfipt victimei în abdomen.

Femeia în vârstă de 31 de ani a fost transportată la spital, iar fătul, care nu a fost afectat în urma agresiunii, a fost adus pe lume printr-o operaţie de cezariană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel