Un bărbat a fost ucis de un rechin

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost atacat mortal de un rechin, duminică, în timp ce înota în largul unei insule din zona Nouméa, pe teritoriul francez al Noii Caledonii, a anunţat securitatea civilă, relatează AFP.

Potrivit primelor informaţii disponibile, victima este un navigator care înota în apropierea ambarcaţiunii sale, ancorată în largul insulei Maitre, din regiunea Nouméa, transmite Agerpres.

"Potrivit martorilor, bărbatul a fost muşcat de picior de un rechin de aproximativ patru metri. El a murit la sosirea echipei de salvare trimisă cu elicopterul", a declarat pentru AFP un agent de la securitatea civilă. Potrivit site-ului Les Nouvelles-Calédoniennes, rechinul ar fi rupt piciorul bărbatului care a murit în urma unui stop cardiac.

Situată la douăzeci de minute de Nouméa, insula Maitre, care găzduieşte hoteluri şi restaurante şi unde pot fi efectuate activităţi nautice, este foarte frecventată în weekend.

Atacul a avut loc la câţiva zeci de metri de mal, iar zona a fost evacuată de pompieri, notează AFP. Primăria din Nouméa a emis un ordin care interzice înotul şi sporturile nautice la mai puţin de 300 de metri de mal în jurul insulei până luni inclusiv.

Celelalte plaje nu au fost închise, însă municipalitatea a solicitat înotătorilor să fie "extrem de vigilenţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel