Un bărbat a dispărut în mod misterios, după ce a construit o mașină a timpului

Un bărbat a dispărut în mod misterios, după ce a construit o mașină a timpului / Foto: Pixabay, de Xpics
Un bărbat a dispărut în mod misterios, după ce a construit o mașină a timpului / Foto: Pixabay, de Xpics

Un bărbat a dispărut în mod misterios, după ce a construit o mașină a timpului.

Un inventator excentric numit "Madman Mike" a dispărut în mod misterios în timp ce testa ceea ce pretindea că este o mașină a timpului, scrie The Sun.

Bărbatul voia să călătorească în viitor pentru a afla numerele de la loto, cu ajutorul cărora urma să se îmbogățească. Mike Marcum a construit dispozitivul pe veranda lui din Stanberry, Missouri, la începutul anului 1995. În vârstă de 21 de ani, când era student la inginerie electrică, a început să experimenteze cu un instrument numit scara lui Jacob. În interiorul acestui dispozitiv simplu, o scânteie electrică sărea înainte și înapoi între două fire paralele și părea că urcă pe o scară.

În timp ce se juca cu mașinăria, Mike a susținut că a observat un vortex circular, așa că a decis să testeze efectul aruncând un șurub metalic în interiorul acestuia, pentru a vedea ce se va întâmpla. Mike a susținut că șurubul a dispărut, înainte de a apărea la câțiva metri distanță, o secundă mai târziu. El a crezut că șurubul de metal a fost teleportat în timp și că a reapărut, în mod misterios, după ce timpul l-a ajuns din urmă.

"Madman Mike" a ajuns în închisoare pentru furt



Dar s-a confruntat cu o problemă majoră în experimentele sale - avea nevoie de o cantitate imensă de putere ca acest aparat să funcționeze. Și în timp ce își continua munca la așa-numita mașină a timpului, dispozitivul a luat foc. Atunci el s-a gândit că dacă va reconstrui mașina, ar trebui să folosească transformatoare mai mari pentru a genera tensiuni mai mari.

Transformatoarele de care avea el nevoie costau 20.000 de dolari fiecare, așa că a decis să pătrundă într-o centrală electrică locală și să fure șase transformatoare vechi pentru a-și continua munca. Odată ce a conectat transformatoarele la scara lui Jacob, a declanșat o întrerupere în masă pe străzile din cartierul său, oprind rețeaua electrică timp de câteva ore.

Polițiștii s-au prezentat curând la casa lui cu un mandat de percheziție în proprietatea lui și l-au arestat pentru că a furat transformatoarele. Potrivit rapoartelor, Mike i-a spus judecătorului în timpul procesului său că încerca să afle numerele câștigătoare la loterie pentru a finanța un laborator de cercetare.

Bărbatul ar fi construit o nouă mașină a timpului



Mike a fost eliberat din închisoare câteva luni mai târziu și a devenit faimos la radioul local, spunând povești despre șurubul care a dispărut și planurile sale de a construi o mașină a timpului.

În timp ce era în emisie, Mike le-a explicat ascultătorilor săi că nu avea bani sau piese de schimb pentru a-și continua experimentele.El și-a împărtășit numărul de telefon în direct și ar fi primit apeluri non-stop în următoarele trei zile. Cu donațiile ascultătorilor săi, următorul său proiect de mașină a timpului a fost mai mare și mai puternic decât precedentul.

Se pare că bărbatul a vrut să testeze mașina pe sine, creând un vortex electromagnetic suficient de mare pentru ca un om să pătrundă în el. A apărut la postul de radio un an mai târziu și când a fost întrebat ce va lua cu el în mașina timpului, a spus că își va lua doar telefonul.
În timpul apariției sale în emisiune, în anul 1996, el a spus că au mai rămas 30 de zile să-și termine mașina timpului.

Cum a dispărut bărbatul

Bărbatul a dispărut brusc în 1997 și nu s-a mai auzit niciodată de el, lăsându-l în centrul unuia dintre cele mai mari mistere legate de presupusele călătorii în timp.

Însă anul trecut, Mike și-a făcut apariția, tot într-un mod misterios, și a infirmat afirmațiile unor oameni potrivit cărora el ar fi călătorit în anii 1930 și ar fi murit. Sub numele de utilizator "Realmadmanmarcum", el ar fi început să scrie pe un blog despre activități paranormale.

"Zvonurile spun că sunt mort, că nu sunt bine și că am călătorit în timp până în 1930 și ceva, unde am murit pe o plajă într-un tub. Nu sunt eu. A fost un puști care avea același nume ca mine", a scris bărbatul pe blogul respectiv.

Cei care îl urmăresc, i-au cerut utilizatorului blogului să demonstreze că este adevăratul "Mike Madman", dar până acum nu a oferit nicio dovadă a adevăratei sale identități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel