Un bărbat a căzut 10 metri într-un siloz cu cărbune. A scăpat cu viață

Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara

Un accident grav a avut loc la fosta preparaţie minieră Coroieşti-Vulcan, județul Hunedoara. Un bărbat a scpăat cu viață după ce s-a prăbușit într-un siloz.

Un bărbat a scăpat cu viaţă, luni, după ce a căzut în gol de la o înălţime de circa 10 metri într-un siloz folosit pentru depozitarea cărbunelui la fosta preparaţie minieră Coroieşti-Vulcan, victima fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Petroşani, scrie Agerpres. 

S-a prăbușit în gol



"Bărbatul s-a prăbuşit în gol aproximativ 10 metri, accesul cel mai rapid al salvatorilor la victimă fiind posibil doar printr-o galerie de aerisire care comunica cu baza silozului. Pompierii au reuşit să ajungă la rănit pe această cale, i-au montat un guler cervical şi l-au extras cu ajutorul unei tărgi lopată. Pompierii au reuşit să ajungă la rănit, pe această cale, i-au montat un guler cervical şi l-au extras cu ajutorul unei tărgi lopată. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, conştient dar în stare de şoc, care acuza dureri toracice, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la UPU Petroşani. Soţia bărbatului rănit a suferit un atac de panică, fiind asistată de pompierii paramedici. În această operaţiune au fost implicate 2 echipaje ale Detaşamentului Petroşani cu o autospecială mixtă dotată cu echipamente performante de descarcerare şi iluminat şi o ambulanţă SMURD.Din primele date se pare că nu este vorba despre un accident de muncă. Având în vedere mediul ostil în care s-a petrecut evenimentul a fost alertată şi echipa de alpinişti a I.S.U. Hunedoara şi un echipaj al Salvamont Hunedoara", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Soția bărbatului a făcut atac de panică 



Soţia bărbatului rănit a suferit un atac de panică, fiind asistată de pompierii paramedici SMURD.

Din primele verificări efectuate la faţa locului se pare că nu este vorba despre un accident de muncă, au apreciat reprezentanţii ISU Hunedoara.

Pentru salvarea bărbatului de 43 de ani, la faţa locului au intervenit două echipaje ale pompierilor militari din Petroşani, ajutaţi de o maşină specială de descarcerare, SMURD, o echipă de alpinişti a ISU Hunedoara şi una de la Salvamont.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel