Un banal conflict în trafic, sfârșit cu o crimă. Șofer din Bacău, omorât în bătaie, după ce a lovit oglinda altei mașini. Radu Leca: Realitatea anului 2022

Un banal conflict în trafic, sfârșit cu o crimă. Șofer din Bacău, omorât în bătaie, după ce a lovit oglinda altei mașini. Radu Leca: Realitatea anului 2022 / Foto: Pixabay, de Mikes-Photography
Un banal conflict în trafic, sfârșit cu o crimă. Șofer din Bacău, omorât în bătaie, după ce a lovit oglinda altei mașini. Radu Leca: Realitatea anului 2022 / Foto: Pixabay, de Mikes-Photography

Un banal conflict în trafic s-a sfârșit cu o crimă, la Bacău.

Un conflict banal în trafic s-a sfârșit cu o crimă. Totul s-a întâmplat la Bacău. Un bărbat de 53 de ani a fost omorât în bătaie după ce a lovit cu mașina oglinda laterală a unui alt autoturism. Scandalul a fost provocat de tinerii care se aflau în mașina acroșată. După ce bărbatul a lovit oglinda mașinii în care se aflau, aceștia au coborât nervoși și au început să îl înjure pe șofer.

Ulterior l-au lovit, iar bărbatul a căzut la pământ. Indivizii au fugit de la fața locului. Conflictul a avut loc în zona unei școli, iar totul a fost filmat de camerele de supraveghere. Doi tineri au fost duși la audieri, iar poliția continuă acum cercetările. Radu Leca a vorbit despre acest caz într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus. Psihologul  a explicat că astfel de incidente se întâmplă deoarece tinerii sunt influențați negativ de jocurile online, foarte periculoase pentru mai multe categorii de persoane. Tinerii ar fi tentați să repete violența văzută în jocurile video, iar astfel de cazuri ar putea să se mai întâmple în România, potrivit psihologului.

Psihologul Radu Leca: Este vorba despre un mod de operare. Realitatea anului 2022

"Este vorba despre un mod de operare. În prezent, în 2022, sunt aproape peste 9 generații care locuiesc în spațiul online. În interiorul spațiului online violența în interiorul jocurilor este una oribilă, foarte mare, ridicată. Tot ceea ce înseamnă jocuri, de la celebrul joc GTA până la alte jocuri și mai dure, în interiorul acestor jocuri există posibilitatea să furi o mașină, să lovești proprietarul, să te dai jos din mașină înarmat, să faci jafuri și să comiți omoruri.

Violența din jocuri a intrat în realitatea anului 2022 în stradă. Când coeficientul de inteligență este între 100 și 110 pentru cel care stă și joacă, maximul 120 și varianta de inteligență emoțională nu depășește 11 ani pentru un om de 20 de ani, atunci vorbim de un conflict între ceea ce el vede în spațiul virtual și ceea ce vede în realitate. Comportamentul din realitate este 100% instinctual virtual și aceste este rezultatul.  De asemenea incidente vom mai avea parte în lunile următoare.", a declarat Radu Leca.

Reglare de conturi în trafic, în Botoșani. 12 persoane au ajuns la poliție

Totodată, un scandal cu focuri de armă a avut loc în Botoșani. 9 persoane au fost reținute, iar alte 3 au fost plasate sub control judiciar. Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a aplana un conflict între două grupări, transmite Realitatea Plus.

Scandalul a pornit după ce un tânăr de 24 de ani a sunat la 112 să anunțe că este urmărit în trafic de alți 3 indivizi. Până să vină polițiștii, acesta a încercat să își facă dreptate singur și i-a înjunghiat cu un cuțit. 

Toți cei 4 au ajuns la spital, după care au fost duși la audieri. Mai târziu însă, un alt grup de tineri din anturajul celor înjunghiați s-au luat la bătaie cu cei din grupul șoferului urmărit. Toți cei 12 tineri cu vârstele cuprinse între 17 și 35 de ani sunt acum cercetați și sunt propuși pentru arestul preventiv de 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel