Un băiețel din Rusia a primit un smartwatch ieftin și o mașinuță din partea statului, după ce tatăl său a fost ucis în Ucraina. "Visele devin realitate"

Un băiețel din Rusia a primit un smartwatch ieftin și o mașinuță din partea statului, după ce tatăl său a fost ucis în Ucraina. "Visele devin realitate" / Foto: Pixabay, de Junnifer Baya
Un băiețel din Rusia a primit un smartwatch ieftin și o mașinuță din partea statului, după ce tatăl său a fost ucis în Ucraina. "Visele devin realitate" / Foto: Pixabay, de Junnifer Baya

Un băiețel din Rusia a primit drept consolare din partea statului un smartwatch ieftin și o mașinuță, după ce tatăl său a fost ucis Ucraina.

Un post de televiziune din Rusia a anunțat cu mândrie că "visele devin realitate în noaptea de Revelion", în timp ce i-au dăruit unui băiat un smartwatch ieftin și o mașinuță, după ce tatăl său a fost ucis în războiul din Ucraina, scrie Daily Star.

Savely Trokay, în vârstă de șase ani, din Kostroma, un oraș din vestul Rusiei, a fost arătat la TV în fața întregii Rusii, în timp ce postul de televiziune de stat Rusia 1 a repetat expresia "visele devin realitate"

Alexander Arapov, șeful Ministerului Afacerilor Interne din Rusia din regiunea Kostroma, scoate apoi un smartwatch ieftin și un model de mașină de la Comitetul de Investigații al Rusiei, în timp ce băiatul zâmbește stângaci.

Putin, ipocrizie la cote maxime: Rusia - Țara Oportunității

La doar câteva săptămâni după ce tatăl său "a murit în Donbas, apărându-și patria", băiatul a fost dus în fața camerelor pentru un eveniment caritabil organizat anual de platforma "Rusia - Țara Oportunității" a lui Vladimir Putin.

Copilul ar fi cerut ceasul într-o scrisoare trimisă în cadrul campaniei "Pomul dorințelor de Crăciun", care face parte din organizația de caritate a lui Putin.

Alexander Arapov spune în emisiune: "Știi că visele devin întotdeauna realitate? Principalul lucru este să crezi în ele. Ai crezut în ele, așa că s-au adeverit".

Lui Savely, care are doi frați și o soră, i se alătură mama sa Svetlana, care pare fericită de această cascadorie de PR.

"Nu ne așteptam, de fapt. E o mare surpriză pentru noi, în primul rând pentru Savely... Mulțumim, ne bucurăm foarte mult!", spune ea.

Mamele care și-au pierdut fiii în război au primit prosoape și torturi



La începutul lunii trecute, ziarul rus Vesma a raportat că unul dintre liderii districtului din regiunea Kursk, Serghei Korostelev, le-a dat câte un set de prosoape mamelor care și-au pierdut fiii în conflict.

Mișcarea liderilor din regiunea Kursk din vestul Rusiei, a început de Ziua Mamei, care a căzut pe 27 noiembrie în Rusia anul trecut. Unele mame au primit atunci chiar și un tort și, de asemenea, titlul onorific de "Mamele Apărătorilor Patriei", după ce copiii le-au fost uciși în războiul lui Putin împotriva Ucrainei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel