Un avocat și-a plănuit propria asasinare pentru ca fiul său să poată încasa asigurarea de viață

Pexels
Pexels

Un avocat care și-a plănuit propria asasinare s-a predat. Acesta voia ca fiul său să încaseze asigurarea sa de viață.

Alex Murdaugh, un avocat din Carolina de Sud, a cărui soție și fiu au fost uciși în iunie, a fost arestat joi în legătură cu o potențială fraudă în asigurări, despre care documentele instanței spun că Murdaugh și-ar fi aranjat propria sa moarte, astfel încât fiul său supraviețuitor să poată încasa banii asigurării de viață, scrie CNN

El se confruntă cu acuzații de fraudă în asigurări, conspirație pentru comiterea fraudelor de asigurare și depunerea unui raport fals poliției, potrivit declarației autorităților din Carolina de Sud. Cazul va fi urmărit penal de biroul procurorului general al statului.

Murdaugh, văduvit în iunie. Soția și un fiu au fost uciși

Un SUV în care se afla Murdaugh a ajuns joi dimineață la Centrul de aplicare a legii în dreptul poliției din Hampton, iar Murdaugh a fost văzut ieșind din vehicul la scurt timp după ce a trecut de poartă.

"Vă pot asigura că agenții SLED vor continua să lucreze pentru a aduce în fața legii pe oricine este implicat în orice faptă penală asociat cu aceste investigații în curs", a declarat șeful SLED Mark Keel. "Arestările în acest caz sunt doar primul pas în acest proces."

Moartea soției și a fiului său din 7 iunie nu au fost rezolvate, iar Murdaugh și-a negat responsabilitatea. Murdaugh a fost împușcat în cap în timp ce se afla pe o șosea, pe 4 septembrie, dar a supraviețuit. Un purtător de cuvânt al familiei a învinuit un bărbat neidentificat aflat într-un camion albastru pentru atac, dar Murdaugh a recunoscut luni autorităților că a conspirat cu un bărbat - identificat de poliție drept Curtis Edward Smith, un fost client al lui Murdaugh, pentru a-l ucide ca parte a schemei, conform unei declarații.

Are probleme cu opioidele

Murdaugh a decis să-și pună capăt vieții, crezând că polița sa de asigurare de viață are o clauză de sinucidere, spune celălalt avocat al său, Dick Harpootlian. Acesta a mai declarat pentru „Today Show” de la NBC și că schema „a fost o încercare din partea sa de a face ceva pentru a-l proteja pe cel mai mare fiu, singurul copil rămas în viață”. 

Murdaugh s-a prezentat joi în instanță, unde judecătorul din Hampton, Tonja Alexander, a stabilit o cauțiune de 20.000 de dolari. Murdaugh a fost obligat să-și predea pașaportul către SLED și să semneze o derogare de la extrădare.

Harpootlian a susținut în instanță că Murdaugh se va întoarce la un centru de reabilitare din afara statului, unde este tratat pentru o dependență de opioide despre care Harpootlian spune că a contribuit la problemele sale financiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel