Un avion de vânătoare F-16 s-a lovit de o clădire - VIDEO

Un avion de vânătoare F-16 s-a lovit de o clădire / Foto: Pixabay
Un avion de vânătoare F-16 s-a lovit de o clădire / Foto: Pixabay

Un avion belgian de vânătoare de tip F-16 s-a lovit de o clădire.

Un avion belgian de vânătoare de tip F-16 s-a lovit de o clădire, la bază aeriană militară olandeză Leeuwarden, în timp ce se pregătea să decoleze, anunţă autorităţile olandeze şi belgiene, transmite aviation24.be. Două persoane au fost rănite, printre care și pilotul avionului, care a fost nevoit să se catapulteze. 

În urma incidentului nu a avut loc nicio explozie în baza militară olandeză Leeuwarden, au anunţat Forţele aeriene olandeze. Aeronava a suferit pagube substanțiale și a luat foc, care a fost stins de pompieri. Serviciile de urgență au intervenit imediat la fața locului. Deoarece cauza incidentului este neclară, autoritățile au deschis o anchetă, anunţă Forţele aeriene olandeze

 

 

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă din Utah

 

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă din din Utah, SUA. Incidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute. În urma impactului, pilotul a murit. Din fericire, proprietarii casei nu erau acasă în momentul accidentului. 

Șeful poliției locale, Ulysses Black, a transmis că un apel la numărul de urgență a anunțat că un avion s-a prăbușit peste o casă, iar informația a fost confirmată de primele echipaje de pompieri care au ajuns la fața locului. Deocamdată nu se cunoaște cauza accidentului, fiind deschisă o anchetă în acest sens. Abia după o verificare amănunțită se va putea stabili dacă este vorba despre un accident sau dacă a existat o defecțiune tehnică. Casa oamenilor a fost grav avariată. Vezi foto AICI.

Totodată, un alt avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, tot săptămâna trecută, pe o clădire rezidenţială din oraşul Wesel din landul Renania de Nord Westfalia, în nord-vestul Germaniei, ucigând trei persoane şi rănind un copil. Acoperişul clădirii, în care se aflau cinci apartamente, a luat foc după impact, dar incendiul a fost stins. Avionul a decolat probabil de pe aerodromul Marl, situat în apropiere de estul oraşului unde a avut loc accidentul. Martori au declarat presei locale că aeronava a intrat în coliziune cu un balon cu aer cald cu puţin timp înainte de accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel