Un avion de transport s-a prăbușit în sudul Ucrainei în timpul unui zbor tehnic, sunt victime

Breaking news
Breaking news

Un avion de transport s-a prăbușit în sudul Ucrainei în timpul unui zbor tehnic, sunt victime.

Un avion de transport ucrainean AN-26 s-a prăbușit vineri în timpul unui "zbor tehnic" în sudul Ucrainei și s-au înregistrat victime, au anunțat autoritățile locale, conform Reuters

Detaliile accidentului, în regiunea Zaporizhzhia, sunt în curs de verificare.

UPDATE:

Un avion de transport de trupe ucrainean An-26 s-a prăbuşit în timpul unui 'zbor tehnic' în regiunea Zaporojie din sud-estul Ucrainei, făcând un mort şi doi răniţi, a comunicat vineri administraţia regională, informează AFP.

'Astăzi, la ora 09.00 (06.00 GMT), un avion An-26 care aparţinea Ucrainei s-a prăbuşit în districtul Mihailivka. Avionul efectua un zbor tehnic', a anunţat pe mesageria Telegram administraţia regională din Zaporojie, mare oraş situat în apropiere de linia frontului. 'Ştim acum că există un mort şi doi răniţi', adaugă comunicatul, menţionând că, 'potrivit informaţiilor preliminare şi încă neconfirmate, avionul a lovit un stâlp de electricitate'. Districtul Mihailivka se află la nord de Zaporojie, la câţiva km de aeroportul oraşului.

Armata rusă controlează o parte a sud-estului regiunii Zaporojie, unde frontul s-a stabilizat la câteva zeci de km sud-est de acest oraş industrial cu peste 700.000 de locuitori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel