Un avion a luat FOC după decolare. Sute de oameni la bord

Un avion Boeing 777-200, al companiei ruse Liniile aeriene din Orenburg, care efectua un zbor din Punta Cana (Republica Dominicană) la Moscova, a luat foc joi dimineață, la scurt timp după decolare. Se pare că totul s-a întâmplat din cauza unor probleme tehnice la unul din motoare, relatează postul de televiziune Ren tv, Lifenews și Interfax.

Incidentul s-a produs când aeronava se afla la aproximativ 5 km altitudine. Avionul, care avea la bord 351 de pasageri — între care 25 de copii — și 20 de membri ai echipajului, s-a întors pe aeroportul din Punta Cana, extremitatea cea mai estică a Republicii Dominicane, după izbucnirea incendiului.

Din cauza fumului, care se propaga cu rapiditate în interiorul avionului, pasagerilor le-au fost distribuite măști cu oxigen. Evacuarea acestora a avut loc prin intermediul toboganelor gonflabile.

Incendiul de la bordul Boeing 777-200 a fost stins după aterizarea pe aeroportul din Punta Cana.

Unii dintre pasageri au relatat că la început au auzit un zgomot puternic, iar după aceea a apărut fum și s-a declanșat panica, întregul incident durând circa 40 de minute. Niciuna din persoanele aflate la bordul Boeing 777-200 nu a fost rănită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel