Un autocar înmatriculat în România a luat foc în Bulgaria, în această seară- VIDEO

foto captură video Nova
foto captură video Nova

Un autocar din România a luat foc în Bulgaria. 

Un autocar a ars în întregime în Bulgaria, lângă Gurkovo, anunță presa din țara vecină. Nova.bg scrie că este vorba despre un autocar înmatriculat în România, care a luat foc între Gurkovo și Pchelinovo, la Pasul Republicii. Se pare că nu a fost nimeni rănit, din primele informații, conform sursei citate. Doar șoferul era în autocar, reușind să iasă înainte ca flăcările să cuprindă întregul autocar. Echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului, imediat după ce a fost semnalat incendiul, la ora 18:40, iar circulația în zonă a fost temporar închisă. 

Iată VIDEO: 

Din fericire, de această dată, nu au fost victime. 

Amintim că săptămâna trecută un autocar înmatriculat în Macedonia de Nord a luat foc în Bulgaria, iar numărul victimelor s-a ridicat la 46. Au fost 46 de decese. Au pierit, în flăcări, zece membri ai aceleiași familii, iar cele mai mici victime aveau doar 4 ani. Pasagerii autocarului erau turiști, se întorceau dintr-o vacanță la Istanbul. Cei care s-au salvat erau în spatele autocarului. Se pare că o persoană a reușit să spargă un geam și să salveze ce a putut. O mamă și copilul său au fost găsiți morți, îmbrățișați, lângă ușa din față. Imaginile au fost de-a dreptul dramatice și au lăsat în urmă cele mai dureroase povești de viață. 

"Şoferul a murit imediat, prin urmare nu era nimeni care să deschidă uşile" autocarului şi să le permită pasagerilor să se salveze din incendiu, a explicat şeful poliţiei naţionale bulgare Stanimir Stanev, atunci. "Supravieţuitorii sunt traumatizaţi, şi-au pierdut apropiaţii, copiii. Au sărit pe geamuri", a relatat Maya Arghirova, şefa Centrului pentru mari arşi unde au fost duşi supravieţuitorii.

În aceeași noapte, nouă persoane şi-au pierdut viaţa luni în incendiul ce a cuprins un cămin de bătrâni din estul Bulgariei. 

Citește mai mult aici

Anterior, cel mai recent accident rutier grav din Bulgaria datează din august 2018, când 17 pasageri au murit în timp ce vehiculul în care se aflau circula pe o ploaie torenţială, având la bord turişti bulgari ce se întorceau dintr-o excursie la o mănăstire dintr-o regiune montană, la nord de Sofia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel