Un arbitru de volei a murit într-unul dintre accidentele de pe A2, alături de o altă tânără

Un arbitru de volei a murit într-unul dintre accidentele de pe A2, alături de o altă tânără / Foto: Pixabay
Un arbitru de volei a murit într-unul dintre accidentele de pe A2, alături de o altă tânără / Foto: Pixabay

Un arbitru de volei a murit într-unul dintre accidentele produse ieri pe A2.

A fost val de accidente grave ieri în România. Mai mulți oameni au murit sau au fost răniți. S-a circulat cu dificultate din cauza ploilor abundente. Printre cei care și-au găsit sfârșitul pe șoselele României este și o tânăra arbitru de volei din Târgoviște, Elena Ivașcu. Aceasta a murit într-un accident îngrozitor, pe Autostrada A2, București-Constanța. Tânăra de 23 de ani a decedat după ce mașina în care se afla a intrat în plin în peretele despărțitor dintre benzi, transmite Realitatea Plus.

În teribilul accident, alături de târgovișteancă a mai decedat o altă tânără. Se pare că după puternicul impact, mașină în care se aflau persoanele decedate a rămas pe autostradă fără nicio lumină aprinsă care să îi semnalizeze prezența. A fost o chestiune de câteva secunde până când o altă mașină a intrat în plin în cea oprită în parapet, iar alte două persoane au fost rănite.  

Asociația Județeană de Volei Dâmbovița: Regretăm dispariția prematură a acesteia

La scurt timp după de la aflarea tristei vești foarte mulți dintre cei care au cunoscut-o pe tânăra târgovișteancă au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

"Colectivul Asociației Județene de Volei Dâmbovița transmite condoleanțe familiei doamnei profesor Daniela Ivașcu, profesor de Educație Fizică și Sport la Colegiul Național "Constantin Carabella" Târgoviște, greu încercate de pierderea fiicei sale, Elena, un tânăr arbitru de volei în cadrul asociației noastre. Suntem alături de familia îndurerată și regretăm dispariția prematură a acesteia. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au transmis colegii acesteia.

Două caramboluri cu 7 mașini, tot pe A 2

Două caramboluri cu 7 mașini implicate s-au produs duminică, simultan, pe Autostrada Soarelui. Traficul rutier este restricționat în Fundulea, județul Călărași, iar pe prima bandă și pe cea de urgență se circulă îngreunat, scrie Mediafax. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informa ieri că că pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, în zona localității Fundulea, județul Călărași, au avut loc două coliziuni. Au fost implicate 7 autovehicule. În urma accidentelor o singură persoană a cerut îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost restricționat pe a doua bandă, circulându-se îngreunat pe prima bandă și pe cea de urgență.

Alte accidente grave s-au produs ieri  pe  A 1, cinci persoane fiind rănite. Totodată, Un șofer şi-a rupt maşina în două într-un cap de pod. Accidentul s-a produs duminică pe o șosea din județul Iași. Un alt autoturism care circula duminică dimineaţă pe DN 73, în zona localităţii argeşene Miceşti, a lovit glisiera şi s-a răsturnat în şanţ, şoferul fiind găsit inconştient de către echipele de salvare.

VEZI ȘI: ACCIDENTE în lanț pe A2/ Vremea rea face primele victime. Val de accidente grave. Mașină ruptă, cinci răniți pe A1 și șofer găsit inconștient pe DN73

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel