Un angajat al administraţiei prezidenţiale, ucis la Kiev

Corpul unui bărbat cu semne de moarte violentă a fost descoperit joi dimineaţă la Kiev, iar la scurt timp presa ucraineană a anunţat că trupul aparţine lui Buhtati Olexander, consultant principal al Departamentului de politică informaţională din cadrul Administraţiei prezidenţiale de la Kiev, informează publicaţia Zerkalo nedeli.

Corpul neînsufleţit a fost găsit în jurul orei locale 06:50, potrivit portalului Informator. Patrula de poliţie care a sosit la faţa locului a observat imediat urme de sânge pe pământ care duceau spre cadavru. La prima vedere era vorba de un bărbat între 40 şi 45 de ani.

Medicii legişti afirmă că acesta avea capul spart, iar mâinile îi erau complet înroşite de sânge. Corpul neînsufleţit a fost descoperit lângă şantierul unei biserici în construcţie.

Un muncitor de pe şantier a declarat poliţiei că în jurul orei 05:00 pe acolo trecuse un mixer de beton şi că niciun trup nu era în faţa bisericii înainte de trecerea acestei maşini.

A fost deschisă anchetă

Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să stabilească dacă moartea angajatului administraţiei prezidenţiale are vreo legătură cu activitatea sa profesională.

În prezent, Ucraina este în plină campanie electorală în vederea alegerilor prezidenţiale din 31 martie. Conform sondajelor, favorit este actorul de comedie Volodimir Zelenski, cu 20,7% dintre intenţiile de vot, pe locul doi se situează actualul preşedinte Petro Poroşenko, care candidează pentru un nou mandat, cu 13,2% dintre preferinţe, iar pe locul trei - fostul premier Iulia Timoşenko, cu 11% din intenţiile de vot.

Presa de la Kiev a scris recent despre mai multe personaje corupte din anturajul preşedintelui Petro Poroşenko, acuzat de-a lungul primului mandat că a făcut prea puţin pentru combaterea acestui flagel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel