Un an de la TRAGEDIA de pe Podul Westminster, unde a murit o româncă

A trecut 1 an de la tragedia care a lovit Londra la 22 martie 2017, când doi români, Andreea Cristea şi Andrei Burnaz au ajuns victimele teroristului Khalid Masood.

În umă cu un an, la 22 martie 2017, Londra era zguduită de un atac terorist care făcea victime pe Podul Westminster, din apropiere de Big Ben. Cinci oameni au murit atunci, printre care şi românca Andreea Cristea.

Românca Andreea Cristea, 31 de ani, era la Londra, când Khalid Masood a intrat cu o maşină în mulțimea de pe Podul Westminster. Andreea Cristea, arhitectă, era în capitală cu iubitul ei Andrei Burnaz, 32 de ani, pentru a sărbători ziua lui de naștere. Ea a căzut în Tamisa în timpul atacului şi a decedat la spitalul Sf. Bartholomeu, pe 6 aprilie.

Ultima fotografie făcută de Andrei o arată pe Andreea chiar pe pod, cu câteva momente înainte să o lovească maşina teroristului, făcându-şi un selfie.

Ei au fost surprinşi imediat de maşina de teren a teroristului Khalid Masood care a intrat în grupul de pietoni de pe pod. Andrei Burnaz a suferit o fractură la laba piciorului, iar Andreea a căzut de la o înălţime de 7 metri în fluviul Tamisa, de unde a fost recuperată. Ea plutea cu faţa în jos, în stare de inconştienţă, având plămânii inundaţi de apă şi un cheag la creier.

[citeste si]

"Am sperat că o să-şi revină, am avut speranţe când a găsit-o în viaţă şi am crezut că va rezista. Dar nu a putut", a spus, la un an de la tragedie, sora Andreei, Magda Ţoi, într-un interviu pentru BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel