Un an de la plecarea Sorinei, copila din Baia de Aramă: „Fetița asta frumoasă și deșteaptă va salută”

A trecut un an de când Sorina, fetița adoptată din Baia de Aramă, a plecat din țară alături de noua familie. 

Avocata familiei Săcărin, Diana Ramona Gavra, a transmis pe Facebook un mesaj vizavi de cazul Sorinei, la un an de când micuța a plecat din țară.

Diana Ramona Gavra a relatatat că „în urmă cu fix un an fetiță asta frumoasă părăsea România într-o evadare precum în filmul Argo. Fetița asta, pe care n-a vrut-o nimeni timp de 8 ani în țară în care s-a născut, a plecat punându-ne în față o oglindă a societății noastre în care procurorii fac carieră pe spinarea unui biet copilaș orfan, în care instituțiile statului abuzează copii în timp ce infractorii adevărați umblă liberi prin lume, în care patroni de presă cu agende ascunse organizează lejer campanii de kompromat, în care indivizi condiționați pavlovian de ce li se livrează la televizor urăsc visceral dușmanul indicat, în care mame isterizate, dar care niciuna n-ar fi luat-o acasă, s-au năpustit asupra singurei mame care o dorea.

„Vă place sau nu, asta s-a întâmplat pe-un picior de plai, pe-o gură de răi. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că o largă majoritate s-a indentificat cu abuzatorii și a aplaudat”, a precizat avocata. 

În încheiere, Diana Ramona Gavra a menționat că Sorina trimite salutări și spune că va reveni în România atunci când „instituțiile statului vor proteja victimele, nu călăii”.

Fetița asta a plecat, dar a demonstrat ce n-au reușit mulți- că marea Secție de Investigare a Infracțiunilor din Justiție este o instituție abuzivă. Procurorul abuziv n-a fost Maria Pițurcă, ci Mihaiela Moraru-Iorga, deocamdată, lista va continuă. Fetița asta frumoasă și deșteaptă va salută și va spune că va mai veni în România atunci când instituțiile statului vor proteja victimele, nu călăii”, a mai scris avocata Diana Ramona Gavra pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel