Un american a parcurs pe jos un traseu de 1.890 de kilometri în 5 luni

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din Carolina de Nord a avut o aventură incredibilă prin Parcul Național Great Smoky Mountain.

Un bărbat din statul american Carolina de Nord a încheiat la sfârşitul a 5 luni un traseu de 1.890 de km în Parcul Naţional Great Smoky Mountain, relatează sâmbătă UPI. Având asupra sa beţe de trekking, "Trail" Marshall a încheiat traseul pe 6 mai, sosind în Jockey Ridge State Park situat în Nags Head, Carolina de Nord. Marshall a început să folosească porecla "Trail" în locul numelui său atunci când a început să facă drumeţii în urmă cu aproximativ doi ani, pornind cu o călătorie de 406 zile pe Traseul Appalachian, în iunie 2020.

Aventurierul și-a documentat călătoria pe Internet

Bărbatul din Carolina de Nord şi-a documentat călătoria pe reţelele sociale, postând imagini şi videoclipuri pe parcursul drumeţiei. Numărul său de urmăritori a crescut de când a început călătoria la începutul lunii ianuarie în Parcul Naţional Great Smoky Mountain. "Primesc mesaje de la oameni bolnavi sau pe moarte", a declarat el pentru Outer Banks Voice.

"Ei au nevoie doar de un cuvânt de încurajare din partea mea, să le spun să lupte în continue. Un tip mi-a trimis un mesaj aseară. Mâine voi fi supus unei operaţii dificile. Va fi operat la pancreas. I-am spus să continue să lupte. Am primit un mesaj aseară: "Felicitări că ai terminat drumeţia. O să înving la fel ca tine. Voi continua să lupt' ", a mai spus "Trail" Marshall.

Oficial SUA: Conversaţia lui Austin cu ministrul rus al Apărării nu a rezolvat nicio problemă acută

Conversaţia secretarului american al Apărării, Lloyd Austin, cu ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, nu a soluţionat „nicio problemă acută”.

Conversaţia secretarului american al Apărării, Lloyd Austin, cu ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, nu a soluţionat „nicio problemă acută", a declarat vineri seară un oficial de rang înalt de la Washington, citat de agenţia Reuters, notează Mediafax. Conversaţia a durat aproximativ o oră, tonul a fost „profesional", dar nu a fost rezolvată „nicio problemă acută", a declarat oficialul american, care a preferat să păstreze anonimatul, precizând că discuţia a fost iniţiată de Lloyd Austin.

„Au fost abordate subiecte referitoare la securitatea internaţională, inclusiv situaţia din Ucraina", a comunicat Ministerul Apărării de la Moscova, citat de agenţia Tass.

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a vorbit vineri cu omologul său rus, Serghei Şoigu, aceasta fiind prima conversaţie de la începutul invaziei ruse în Ucraina. „Pe 13 mai, secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin, a vorbit cu ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, pentru prima dată după 18 februarie", a declarat vineri după-amiază John Kirby, purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării de la Washington.

Lloyd Austin „a îndemnat la instaurarea imediată a unui armistiţiu în Ucraina şi a evidenţiat importanţa menţinerii liniilor de comunicaţii" între Statele Unite şi Rusia, a precizat Pentagonul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel