Un alt spital județean din România va avea heliport. Au început lucrările

foto ilustrativ, sursa Facebook Smurd Romania
foto ilustrativ, sursa Facebook Smurd Romania

Un alt spital județean din România va avea heliport. Acesta va funcționa 24 de ore din 24 și va primi și trimite pacienți peste aproximativ trei luni. 

Astăzi au început lucrările la heliportul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc. Investiția în valoare de mai mult de 1.300.000 lei va fi implementată în trei luni, iar obținerea autorizațiilor necesare și a pregătirii personalului va dura aproximativ cinci luni.

”Unul dintre scopurile anilor trecuți a fost atragerea cât mai multor medici specialiști la spitalul din Miercurea Ciuc, astfel ca nici un pacient să nu trebuiască să apeleze pentru tratament la alte spitale. Însă vor există întotdeauna situații excepționale când pacienții vor necesita transport, dar și situații în care pacienți vor putea fi tratați la spitalul din Miercurea Ciuc, unde există medici specialiștii și dotări medicale de ultimă generație. Astfel acest heliport va servi transportului bolnavilor de la și la spitalul județean”, a spus dr. Konrád Judit managerul spitalului.

Heliportul de la spitalul din Miercurea Ciuc va funcționa 24 de ore și va fi dotat în așa fel încât și noaptea să poate ateriza și decola elicoptere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel