Un albaiulian pedalează pentru o sută de ani

Albaiulianul Dragomir Vlonga, jurist, teolog și publicist, cel care recent a pornit pe cont propriu într-o călătorie de câteva zile, pe bicicletă, în scopul promovării construirii unui monument al Marii Uniri la Alba Iulia, s-a oprit și la Ministerul Consultării Publice și a Dialogului Social unde a fost primit de către un secretar de stat.

Prin acest demers, domnul Vlonga și-a dorit sensiblizarea opiniei publice și a decidenților politici să aloce fondurile necesare în vederea construirii Monumentului Unirii la Alba Iulia, cu ocazia centenarului de anul viitor.

Purtând drapelul tricolor și îmbrăcat în costum popular, bărbatul în vârstă de 73 de ani, a străbătut câte 70 -80 de kilometri pe zi pe ruta Alba Iulia– București.

În lungul drum până la București, Dragomir Vlonga a poposit pe la numeroase instituții publice și a stat de vorbă cu cetățenii, invitându-i totodată să-și spună punctul de vedere cu privire la construirea Monumentului, în “Caietul marșului pe bicicletă”.

Marius Sepi, secretar de stat în cadrul MCPDS, l-a asigurat că va deveni vocea temerarului biciclist în relația cu colegii guvernamentali, în sprijinul acestui obiectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel