Un agent Mossad care a spionat-o pe Kovesi a fugit din țară

Unul dintre suspecții de spionaj asupra procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a trecut granița, deși era sub supraveghere. 

Este vorba despre unul dintre foștii ofițeri Mossad implicați în acțiunea din România a firmei private Black Cube. Un alt suspect, arestat, a mărturisit că a fost plătit cu 5.000 de euro.

"Unul dintre ei a reușit să iasă din țară, cu un taxi, pe la Giurgiu, spre Bulgaria. În acel moment erau reținuți deja doi dintre suspecți, Ron Weiner și David Geclowitz", au declarat pentru EurActiv.ro surse judiciare, care au refuzat să dezvăluie numele persoanei care a reușit să scape.

În mandatul de arestare dat de judecători, apar două nume ale unor angajați ai firmei israeliene Black Cube care nu au fost prinși: Dan Zorella și Avi Yanus.

În schimb, Ron Weiner, un tânăr IT-ist în vârstă de 25 de ani, a dat declarații și a afirmat că a primit 5.000 de euro pentru a sparge conturile de e-mail aparținând tatălui Laurei Codruța Kovesi, fostului ei soț, de care aceasta a divorțat în urmă cu aproape zece ani, și altor doi polițiști judiciari care au lucrat la DNA până în 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel