Un afacerist din Dolj a fost amenințat cu pistolul în fața casei sale, de către amantul soției

Imagine de Jan Marcus Trapp de la Pixabay
Imagine de Jan Marcus Trapp de la Pixabay

Un om de afaceri din Dolj a fost amenințat cu pistolul în fața casei sale. Cel cu care a intrat în conflict este un fost angajat, ce ar fi amantul soției sale.

Un bărbat care are o firmă de transport persoane a fost amenințat cu pistolul, în fața casei sale din Filiași, județul Dolj, de un fost angajat. Acesta din urmă ar avea o relație cu soția patronului. 

„Trăia cu nevastă-sa, toată lumea a auzit. Băiatul ăsta e mai tânăr şi nevasta patronului a plecat după el prin Italia. Acolo se aude că au avut o relaţie împreună. Din câte am înţeles, fostul angajat s-a întors acasă şi a mers acasă la patron să o caute pe iubită, dar a dat nas în nas cu soţul", au povestit apropiații.

Fostul angajat a scos pistolul și a tras un foc după un conflict verbal 

După o ceartă, fostul angajat a scos un pistol și a tras un foc în plan vertical. Patronul, în vârstă de 52 de ani, a sunat la numărul unic de urgență 112. 

"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că, pe o stradă din Filiaşi, în faţa locuinţei apelantului, între acesta şi un bărbat de 38 de ani, din comuna Brădeşti, a izbucnit un conflict verbal,  în urma căruia, cel din urmă ar fi executat cu o armă un foc în plan vertical, după care ar părăsit locul faptei. Nu au fost înregistrate victime“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, potrivit Adevărul.

Arma face parte din categoria armelor neletale 

Bărbatul de 38 de ani a fost găsit la scurt timp, la locuința sa. Totodată, arma folosită și șase cartușe au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că arma face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Bărbatul a declarat că ar fi achiziţionat-o din Italia. Acesta a intrat cu ea în ţară la începutul lunii septembrie a acestui an. Însă nu ar fi declarat-o organelor vamale“, a mai transmis purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.  

Individul este cercetat pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel