Un adolescent și-a aruncat surioara nou-născută de la etajul șapte, în Rusia

Foto ilustrativ, Pixabay
Foto ilustrativ, Pixabay

Un adolescent și-a aruncat surioara nou-născută de la fereastra unui apartament situat la etajul șapte, în Moscova. 

La finalul săptămânii trecute, o fetiță nou-născută a murit după ce a fost aruncată pe fereastră de fratele ei. Adolescentul de 13 ani suferă de tulburări psihice și nu poate răspunde penal, a declarat o sursă din anchetă pentru KP.ru.

Duminică dimineață, la câteva zile după ce și-a adus fetița nou-născută acasă, mama a părăsit pentru scurt timp încăperea în care se aflau cei doi copii. 

Când s-a întors, a aflat că fiul ei în vârstă de 13 ani, care suferă de tulburări psihice, și-a luat surioara din pătuț și a aruncat-o pe fereastră, de la etajul șapte al imobilului.

Anchetatorii au declarat pentru presa locală că, după ce 'mama a părăsit camera pentru câteva clipe, băiatul a luat nou-născutul din pătuț și l-a aruncat pe fereastră. Micuța a murit pe loc.

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar mama, acuzată de neglijență, riscă până doi ani de închisoare.

În Rusia, răspunderea penală începe de la vârsta de 14 ani.

O fetiță a murit înecată în cadă, în timp ce mama ei căuta un prosop, în UK

O fetiță de nici doi ani din Țara Galilor a murit înecată în cadă, în după-amiaza zilei de 17 ianuarie, după ce mama ei a plecat ca să ia un prosop. Săptămâna trecută, la jumătate de an de la tragedie, s-a stabilit faptul că moartea fetiței a fost una accidentală, scrie The Sun

Cauza morții a fost insuficiența multiplă a organelor, compatibilă cu înecul.

În ziua fatidică, Joely E.-J. îi făcea baie fiicei ei sale, Mia, în vârstă de 22 de luni. La un moment dat, a întrebat-o dacă vrea să iasă, dar ea a spus că ar vrea să se joace în continuare în apă. Realizând că nu are niciun prosop la îndemână, femeia a plecat din baie pentru câteva momente. 

Un medic legist a declarat în fața instanței că femeia a spus 'Mami pleacă să ia prosoape' și a ieșit din baie. 'O auzea pe fiica ei din camera alăturată cum vorbea și cânta. I-a strigat numele ca să se asigure că e bine. Apoi, o perie roz cu care Mia se juca s-a lovit de marginea căzii. A alergat şi a găsit-o cu capul în apă. A ridicat-o şi a văzut că nu mai respira și avea pielea rozalie', a mai spus medicul legist. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel