Un adolescent de 16 ani a murit după ce a inhalat gaz de brichetă

un adolescent a murit după ce a inhalat gaz dintr-o bricheta
un adolescent a murit după ce a inhalat gaz dintr-o bricheta

Adolescentul în vârsta de 16 ani din Năvodari se distra cu un prieten în vârstă de 17 ani şi a inhalat gaz de brichetă, în mod involuntar, dintr-un recipient de încărcare a brichetelor.

Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul, cunoscut drept consumator de etnobotanice, a încercat duminică seară să se distreze, împreună cu un prieten de 17 ani, şi a inhalat voluntar gaz dintr-un recipent folosit pentru încărcarea brichetelor, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, adolescentul a fost găsit inconştient, duminică, în jurul orei 21.00, pe marginea drumului judeţean 226, care leagă localităţile Năvodari şi Lumina, de câţiva trecători care au alertat autorităţile la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, iar medicii au constatat că adolescentul se afla în comă profundă şi au început operaţiunea de resuscitare.

Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde, timp de aproape două ore, medicii au făcut tot posibilul să-l readucă la viaţă, dar fără rezultat, în jurul orei 23.00 fiind constatat decesul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel