Un adolescent a ucis-o pe amanta tatălui său. Detalii teribile

Un adolescent a ucis-o în bătaie pe amanta tatălui său. La această faptă teribilă, a participat și mama băiatului. Crima s-a petrecut în Scoarţa (jud. Gorj).

Scenele teribile au avut loc în plină stradă. Sătenii din Scoarţa spun că victima de 40 de ani avea o relaţie cu soţul atacatoarei şi acesta ar fi şi motivul crimei. "Avea o relaţie cu el. Se ducea într-una la el după bani, că el avea pensie bună şi ea era sărmană", povestesc sătenii.

Un şofer a găsit-o pe femeia bătută în şanţ şi a crezut că a fost lovită de o maşină. "A întrebat-o dacă a dat maşina peste ea... Doar ce a apucat să spună că nu a dat nicio maşină peste ea şi atât. A întrebat-o dacă a bătut-o cineva, dar n-a mai putut să vorbească absolut nimic", mai povestesc oamenii.

Femeia a fost dusă de urgenţă la spital. Avea însă hemoragie puternică şi nu a supravieţuit operaţiei. Cei doi suspecţi sunt cercetaţi acum pentru crimă. Minorul este considerat principalul suspect şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar mama sa, complice la crimă, este cercetată în stare de libertate.

"Copilul este luptător de performanaţă. A făcut judo, lupte, karate şi, după câte am înţeles, a ştiut unde să-i dea şi din câteva lovituri a pus-o jos şi acolo a rămas, în şanţ", a povestit unul dintre săteni, pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel