Un actor rus și-a tăiat venele pe scenă, în fața publicului - Video

Un actor rus și-a tăiat venele pe scenă, în fața publicului / Foto: Captură video Daily Mail
Un actor rus și-a tăiat venele pe scenă, în fața publicului / Foto: Captură video Daily Mail

Un actor rus și-a tăiat venele pe scenă, în fața publicului îngrozit.

Un actor rus și-a tăiat venele în fața publicului îngrozit, în semn de protest împotriva demiterii regizorului teatrului, care s-a opus războiului din Ucraina, scrie Daily Mail.

Regizorul Serghei Levitsky a fost concediat în 2022 de la conducerea teatrului din Ulan-Ude pentru că s-a opus războiului lui Putin din Ucraina. Actorul Artur Șuvalov a spus publicului că teatrul l-a intimidat de atunci pentru că l-a sprijinit pe regizorul demis.

"Sunt responsabili pentru moartea mea"



Spunând că teatrul îl "hărțuia" și îi întârzia plata salariului, el a scos un cuțit din buzunar, înainte de a spune publicului uluit că teatrul i-a concediat și soția, actriță și ea.

Bărbatul a afirmat că cei de la conducerea teatrului "sunt responsabili pentru moartea mea", apoi a început să-și taie cu cuțitul brațul drept. Videoclipul postat pe Twitter arată publicul, dar și pe colegii actorului îngroziți, în timp ce alți membri ai distribuției se grăbesc să-l ajute.

"De-a lungul anului au încercat să mă concedieze de la teatru, să mă umilească, să mă lipsească de muncă și bani. Astăzi au concediat-o pe soția mea, Svetlana Polyanskaya. Nu vreau să mai suport. Dar nu mai am putere și nu mai am de ales. Nu vreau să aud că artiștii sunt reprezentanți ai celei mai vechi profesii. Și cred că publicul nostru merită o direcție inteligentă, și nu așa cum spune acum directorul nostru artistic", a spus actorul, înainte de a scoate cuțitul pentru a-și tăia venele.

"Te rog, iartă-mă din nou... Sunt obosit, nu mai am de ales. Vreau să spun un singur lucru: Viacheslav Mihailovici Diacenko (directorul artistic- n.red.), Natalia Nikolaevna Svetozarova (directorul teatrului- n.red.), acești oameni sunt de vină pentru moartea mea", a mai spus actorul, în timp ce-și tăia venele, sub privire îngrozite ale oamenilor aflați acolo.

Gestul disperat al actorului vine după ce Rusia a introdus noi legi de cenzură împotriva "discreditării forțelor armate ruse" care luptă în războiul din Ucraina. Rușii nu au voie să arate culorile drapelului Ucrainei și nici să numească invazia drept "război" sau să vorbească cumva despre necesitatea păcii și încheierea acestui război.

În consecință, o serie de figuri de top din lumea artei și-au pierdut locurile de muncă în ultimul an, inclusiv directorul teatrului în care a jucat actorul Artur Șuvalov. Se pare că și acesta ar fi fost concediat pentru că a criticat războiul din Ucraina, fiind apoi înlocuit cu actualul director.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel