Șumudică jubilează după calificare! Ce i-a transmis lui Becali

Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a vorbit despre meciul în urma căruia giurgiuvenii au eliminat-o pe West Ham United, cu 4-3 la general, și s-au calificat în play-off-ul Europa League. Tehnicianul a ținut să-i transmită o replică și lui Gigi Becali.

Citește și: Ultimă Oră! Astra Giurgiu a eliminat West Ham după un meci incredibil și s-a calificat în play-off-ul Europa League

"Sunt mai istovit decât eram ca jucător, dar merită. Am făcut un meci bun și vreau să felicit jucătorii. Ei sunt eroi și merită toate felicitările. Am dovedit că avem forță când am revenit de la 1-0 și sunt mândru.

Am avut șase jucători bolnavi, pentru că au luat un virus.

Îl ajutăm pe Gigi Becali, că el mereu spunea să îl ajut. El zicea că ce mare rezultat am făcut? Îi aduc aminte că am făcut 2-2 la Londra, când West Ham a jucat cu cea mai bună echipă. Steaua e o echipă mare, noi nu ne comparăm cu ea. Dar FCSB nu e o echipă mare.

La ce noroc am eu, o să ne pice Dortmund sau Fenerbahce. Dar ne batem cu oricine și vor fi 180 de minute de luptă", a declarat Marius Șumudică la DigiSport, conform gsp.ro.

Vezi și: Becali n-a mai rezistat și l-a sunat pe Șumudică: ”Cine te crezi, mă?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel