Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Europa League, după 2-1 în returul cu West Ham United

Astra Giurgiu s-a calificat, joi seară, în play-off-ul Europa League, grație victoriei reușite pe teren propriu, scor 2-1, în fața englezilor de la West Ham United. După 2-2 în tur, britanicii au condus la Giurgiu, dar elevii lui Șumudică au revenit fantastic prin ”dubla” lui Budescu și au reușit o nouă surpriză uriașă, la fel ca anul trecut, când au eliminat-o pe Lyon.

West Ham a început practic în avantaj meciul de la Giurgiu, după ce Lanzini a deschis scorul în minutul 4, cu un șut trimis la colțul scurt din interiorul careului, dar Astra a reușit să revină incredibil până la pauză.

Căpitanul Constantin Budescu a fost vioara întâi din orchestra lui Șumudică. Decarul a amenințat prima dată cu adevărat poarta lui Randolph în minutul 15, când a executat superb o lovitură liberă de la mare distanță, iar mingea s-a dus pe colțul lung, lovind butul din stânga, aproape de vinclu.

Budescu nu a mai iertat după 32 de minute de joc, când a egalat cu un șut plasat expediat din afara careului. Vârful lui Șumudică a recidivat 3 minute mai târziu, când a fructificat o minge scoasă la 12 metri, la capătul unei acțiuni excelente a lui De Amorim în flancul stâng.

În repriza secundă nu s-a mai marcat, dar tot giurgiuvenii au fost cei care au irosit marile ocazii de gol, prin Budescu, Boldrin sau Alibec. În prelungiri, jucătorii lui Șumudică au ratat nu mai puțin de trei ocazii imense pe contraatac, lovind inclusiv bara o dată prin Alibec.

Astra Giurgiu își va afla vineri adversara din play-off-ul Europa League.

Echipele de start:

Astra: S. Lung. jr - Queiros, Găman, Geraldo, J. Morais - Takayuki, Boldrin - Enache, Teixeira, De Amorim - Budescu. Rezerve: Gavrilaș, Oros, Dandea, Florea, Lovin, Stan, Alibec. Antrenor: Marius Șumudică.

West Ham: Randolph - Knoyle, Jenkinson, Henry, Page - Lanzini, Cullen, Payet, Nolan - Lee, Maiga. Rezerve: Spiegel, Chambers, Pask, Pike, Nasha, Brown, Mavila. Antrenor: Slaven Bilic.

Vezi și: Becali n-a mai rezistat și l-a sunat pe Șumudică: ”Cine te crezi, mă?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel