Urmărește emisiunea live


UMF “Carol Davila” din București, la Națiunile Unite. Teodor Cristian Blidaru, la ONU

Blidaru
Blidaru

Începând de astăzi, studentul din anul 5 al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, Teodor Cristian Blidaru este, pentru un mandat de un an, noul Delegat de Tineret al României la Organizația Națiunilor Unite.

Din această poziție, Teodor Blidaru va reprezenta tineretul din România la cel mai înalt nivel, ocupând noua funcție în urma unei selecții-concurs riguroase, ce s-a derulat pe parcursul a două zile la sediul Ministerului Tineretului și Sportului.

„După anii de reprezentare studențească, acest mandat mă onorează și în același timp mă obligă, responsabilitatea ce îmi revine fiind una enormă, aceea de a face puternic auzită vocea tinerilor din România într-una dintre cele mai importante Organizații ale lumii", a declarat Teodor Blidaru.

Potrivit acestuia " ca Delegat de Tineret la O.N.U. îmi doresc să fiu un liant între tinerii din România și Organizația Națiunilor Unite, precum și între factorii decizionali din țara noastră , pentru că este momentul ca noi, tinerii să ne facem auziți și să contribuim activ la schimbările ce au loc în jurul nostru".

Care sunt prioritățile sale

De asemenea, Teodor Blidaru a ținut să adauge că "prioritățile pe care vom pune un accent deosebit în acest mandat sunt sănătatea mintală a tinerilor, modificările climatice, educația și implicarea civică a tinerilor".

Acest program de selecție privind delegarea tinerilor români la O.N.U. este derulat anual de către Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe din România. Teodor Blidaru a fost susținut în acest program de către UMF "Carol Davila" din București, scrisoarea acestuia de recomandare purtând semnătura Acad.I.Sinescu, Rectorul prestigioasei instituții de învățământ superior medical românesc. Teodor Blidaru este student în anul 5 al UMF "Carol Davila" din București, și fost președinte al Societății Studenților în Medicină din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel