UMF Carol Davila, deschidere an universitare. Data și ora evenimentului

În anul Centenarului Marii Uniri a României, cea de-a 154-a generaţie de studenţi a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti va deschide anul universitar 2018-2019.

La ceremonia de deschidere a noului an universitar, ce va avea loc luni, 1 octombrie 2018, începând cu ora 9:00, vor fi prezenţi, alături de cei aproximativ 11.000 de studenţi ai Universităţii, rectorul UMF „Carol Davila" din București, Acad. I.Sinescu şi multe alte personalităţi din mediul academic şi universitar. Noua generaţie a Universităţii, intitulată generic „Daniel Danielopolu" numără astăzi 1.545 de studenţi .

Anul acesta, printre cei 1.545 de studenţi înscrişi în anul I la studiile de licenţă din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti se numără şi 25 de olimpici naţionali şi internaţionali care au ales să urmeze studiul universitar la Facultatea de Medicină.

Primul candidat admis, cu 98 de puncte, în UMF Carol Davila în sesiunea 2018 şi totodată purtând performanţa mediei 10 la examenul de bacalaureat, Ungureanu Elena Alexandra a menţionat că „la mai puțin de o săptămână rămasă până la începerea anului universitar, mă simt nerăbdătoare să pornesc pe acest drum minunat și dificil. Voi purta cu mândrie titulatura de student al UMF, fiind conștientă de responsabilitatea pe care o am, de a face cinste acestei prestigioase facultăți și vocației de medic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel