Ultrași, acțiune șocantă de 1 Decembrie: Interzis Jandarmeriei Române să defileze

Pe Facebook a fost creat evenimentul ”Interzis Jandarmeriei Române să defileze de 1 Decembrie 2018”. Câteva sute de persoane au arătat că sunt de acord cu acest demers.

Jandarmii sunt pregătiți atât pentru sărbătorirea Centenarului, dar și pentru proteste de 1 Decembrie. Ultrașii și-au anunțat deja prezența la evenimentele de la Alba Iulia, prin crearea unei pagini pe Facebook.

”În fiecare an, de 1 Decembrie, jandarmii își șterg bastoanele mânjite cu sângele cetățenilor români pe care i-au lovit în timpul anului. De Ziua Națională a României, aceste scursuri ale societății își lustruiesc bocancii murdari de rahatul propriu în care calcă zilnic.

Pe 1 Decembrie, acestor analfabeți luați de la câmp li se dau niște uniforme noi, pozând în apărători ai legii. Începând cu acest an, s-a terminat distracția pentru aceste sugative ale bugetului statului. Un buget asigurat de cei pe care ei îi scuipă și îi abuzează.

Jandarmeria Română, o instituție aservită politic și care are ca principal scop gazarea și bătaia românilor, fie că vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de cele din 2012, de Roșia Montană, de Pungești sau de modul jandarmilor de a acționa pe stadioanele de fotbal.

Pentru toate abuzurile făcute asupra suporterilor, pentru toate bătăile date jurnaliștilor, suporterilor, cetățenilor acestei țări, pentru toate înscenările pe care le-au făcut, începând cu 13-15 iunie 1990 și continuând pe cele pe care le-am demascat deja, ianuarie 2012 și protestele recente din Piața Victoriei, noi, Revista ULTRA', anunțăm în mod oficial că Jandarmeria Română nu are ce căuta în cadrul defilării militare organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.

La an aniversar, la 100 de ani de la Marea Unire, să-i vedem pe jandarmi defilând nu ar fi decât o altă înjosire la care poporul român este supus.

Daca Jandarmeria Română nu va avea decența să se retragă de la parada de 1 decembrie, atât la Alba Iulia, cât și în București, vă invităm sa îi oferiți ceea ce merită sau să vă întoarceți cu spatele la defilarea jandarmilor, ridicând aceleași degete pe care Florin Iordache le arată românilor. Romania este a noastră, nu a lor!”, se arată în descrierea evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel