Ultimul mesaj dureros al tânărului care s-a sinucis la metrou

Screen Shot 2014-02-24 at 9.48.10 AM
Screen Shot 2014-02-24 at 9.48.10 AM

Un tânăr de 27 de ani a ales calea morții. La stația de metrou Eroilor, în dimineța zilei de duminică, oamenii aveau să fie martorii unui gest disperat. Un băiat s-a aruncat în fața metroului. Strigăte neputinciose, un claxonat puternic și o lumina orbitoare a farurilor au fost ultimele lucruri trăite de Ionescu Marius, care a sfârșit tăiat de metrou. A urmat o durere surdă, o tăcere șocată a oamenilor ce au fost martori. 

Reprezentanţii ISU Bucureşti au declarat că bărbatul a fost tăiat de metrou. Ei au explicat că în momentul în care au ajuns la faţa locului nu exista contact vizual cu bărbatul, iar acesta nu răspundea la semnale. Mecanicul trenului a relatat că bărbatul i-a ieşit în faţă pe linie.

Apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi suferit din dragoste. Dovadă stau și ultimele mesaje de pe pagina de socializare:

- "astept cu nerabdare duminica posibil o intalnire? Sper ...asa cum a venit primavara cum soarele dogoreste pe cer asa sper sa mi gasesc si eu adevarata dragoste...sa fie si in mine speranta ca in 2 e mult mai usor...astept cu nerabdare ziua de duminica si entuziasm..sper din tot sufletul ...sa am parte si eu de putina fericire pt ca orice s ar vb fara"ea" te simti incomplet,lipsit de sens...."

- "cica intemeierea unei relatii se incepe cu incredere dar daca increderea este de 2%din partea celeilalte persoane ce poti face?si mintea ma i departe plecata in alta parte greu foarte greu"

- "unele persoane nu au incredere...cred ca toti barbatii suntem la fel ne eticheteaza pe toti la fel ...pacat mare pacat...ms meu la starea asta e ...si daca toate pleaca tre sa spui in gand...baietii mari nu plang"

 - "uneori facem lucruri ce apoi le regretam...dar trecutul nu avem cum sa l uitam putem sa incercam dar e in zadar cel mai usor e cand gresesti pe plan sentimental ...fata ce o plac m a dat la o parte acum stiu ca ce am gresit eu printesa mea?de mi ai oferit doar prietenia ta?sentimente de vagabond ti am oferit acum spune mi tu oare cu ce am gresit .....eu inca plang tu inca plangi ce ar fi s o facem impreuna tu vrei sa fugi eu vreau sa fug sa disparem o saptamana nu inteleg de ce dureaza asa de mult...sa te uit si sa o iau de la inceput"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel